Meidän tarina

Kultatassulan yrittäjinä toimivat Lauri Alho ja Janita Jalonen. Lauri valmistui keväällä 2021 eläintenhoidon ammattitutkintoon osaamisalanaan erityisesti eläintenhoitolatoiminta. Laurin ja Janitan haaveena oli jo pitkään ollut oma lemmikkihoitola, joka toteutui kun he avasivat Lemmikkihotelli Kultatassulan kotiinsa Rauman Unajaan kesäkuussa 2021.

Janita ja Lauri.png__PID:c7d3662e-17b3-47cf-a5ec-21a2827fa7f0

Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta

Laurin ja Janitan lisäksi hoitolassa vierailevat säännöllisesti Kultatassulan yhteistyökumppanit trimmaaja Susanne (Trimmaus ja koirahieronta Tassutellen) ja trimmaaja Janette (Trimmauspalvelu Taitava). Koko Kultatassulan henkilökuntaa yhdistää suuri rakkaus eläimiä kohtaan, sekä tekeminen #tassusydämellä.

Lauri, yrittäjä ja eläintenhoitaja

Laurin elämään ovat pienestä pitäen kuuluneet erilaiset eläimet ja lemmikit. Jo pienenä (ja edelleen) hän pelasti pulasta kaikki apua tarvitsevat pienistä ötököistä isoihin eläimiin. Laurin pitkäaikainen haave työstä lemmikkien parissa kävi toteen — ja vieläpä oman kodin pihapiirissä, itse yrittäjänä. Lauri ja Janita huolehtivat hoitolan asiakkaiden lisäksi omasta kultaisestanoutajastaan Miisasta, sekä Manu ja Mimosa kissoistaan.

Lauri on eläintenhoitajana lempeä mutta määrätietoinen ja johdonmukainen. Hän pitää huolen, että jokaista lemmikkiä hoidetaan Kultatassulassa kuin omiaan.

Susanne, trimmaaja, Trimmaus Tassutellen 

Koiratrimmaaja Susanne vierailee Kultatassulassa sovittuina ajankohtina. Susanne on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja koirahieroja, ja trimmauksessa rautainen ammattilainen. Trimmaajana Susanne onkin tarkka, rauhallinen ja huolellinen. Ilmoitamme tulevista ajankohdista trimmaus-palvelusivulla.

trimmaaja Janettte.png__PID:a163c7d3-662e-47b3-a7cf-e5ec21a2827f

Janette, trimmaaja, Trimmaus Taitava 

Koiratrimmaaja Susanne vierailee Kultatassulassa sovittuina ajankohtina. Susanne on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja koirahieroja, ja trimmauksessa rautainen ammattilainen. Trimmaajana Susanne onkin tarkka, rauhallinen ja huolellinen. Ilmoitamme tulevista ajankohdista trimmaus-palvelusivulla.

Janita, henkilöstö- ja markkinointivastaava, jokapaikan höylä

Janitan vastuulla Kultatassulassa ovat työvuorolistat, varausten hallinnointi ja muut toimistotyöt, sekä markkinointi ja sosiaalinen media. Lisäksi Janita huolehtii työsopimuksista ja muista henkilöstöasioista, sekä muista toimistotöistä. Lisäksi Janita vierailee välillä hoitolan puolella auttelemassa lemmikkien kanssa.

Janita rakastaa myös lemmikkien kanssa touhuamista ja paijailua, ja hyvää vastapainoa toimistotyölle ja vauvan ja taaperon hoidolle ovatkin rauhalliset iltalenkit koirien kanssa, halihetket haukkulassa, kissojen rapsuttelu kissalassa ja puputerapia pupulan lattialla istuen.

Tätä on Lemmikkihotelli Kultatassula

Koulutettu henkilökunta

Uudet, viihtyisät tilat

Turvallinen ja luotettava

Hoitolan tilat

Kultatassulan tilat on suunniteltu alusta loppuun eläinten hoitoon turvallisiksi. Tiloissa on palovaroittimet, sekä kameravalvonta. Lemmikkihotellin tilat ovat eläinlääkärin tarkastamat ja vaadimme asukkailta voimassa olevia rokotuksia. (Muista ottaa rokotustodistus mukaan!) Huom! Emme voi valitettavasti ottaa hoitoon narttuja, joilla on juoksuaika. 

Koirahoitola

Kultatassulan koirahoitola tarjoaa 13 siistiä, valoisaa ja puhdasta huonetta koirille. Viisi huoneista on isompia (4m2) ja kuusi pienempää (2,5-3m2). Lisäksi tarjolla on 5m2 kokoinen "toipilashuone" johon saa tarvittaessa kameravalvonnan. Kaikki huoneet on muokattavissa tarpeen mukaan ja huoneiden välillä on luukku, jonka avulla useampi huone voidaan yhdistää esimerkiksi laumalle sopivaksi tilaksi. Jokaisen huoneen edessä on verho huoneen rauhoittamiseksi.​

Olemme ottaneet huomioon käytännöllisyyden ja turvallisuuden materiaaleissa, huonekaluissa, sekä muussa sisustuksessa. Huoneet, pedit ja muu sisustus on helposti pestäviä ja desinfioitavia. Hoitojakson hinta sisältää pedit, matot ja kupit hoitolan puolesta, mutta halutessasi voit tuoda koirallesi myös omia petejä, leluja tms. Hoitola ei kuitenkaan vastaa siitä, jos eläin rikkoo omia tavaroitaan hoitojaksonsa aikana.

Toipilashoito

Koiran toipilashoito on palvelu, jossa koirastasi huolehditaan yksilöllisesti. Voit tuoda koiran toipilashoitoon esimerkiksi eläinlääkärin tekemän leikkauksen jälkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia työpäivän aikana siitä miten koira pärjäisi yksin kotona.

Leikkauksen jälkeen koira voi olla levoton, viluinen tai tehdä tarpeitaan normaalista poikkeavasti. Toipilashoidossa koira saa levätä rauhassa, on koko ajan seurannassa ja pääsee tarpeilleen nopeasti, ettei vahinkoja tulisi sisätiloihin. Hoidon aikana noudatamme eläinlääkärin antamia kotihoito-ohjeita, annostelemme lääkkeet oikeaan aikaan ja katsomme, että koiralla on koko ajan kaikki hyvin.

Tarvittaessa voimme myös sopia, että noudamme koiran kodistanne tai suoraan eläinlääkärin vastaanotolta.

Kissahoitola

Jokainen hoitolassa vieraileva kissa saa käyttöönsä oman rauhallisen huoneen. Kissojen viihtyisissä yksiöissä on huomioitu kiipeily- ja nukkumismahdollisuudet. Lisäksi olemme rakentaneet kissoille turvalliset ulkotarhat, joihin pääsee tietyistä huoneista suoraan. Muista huoneista ulkotarhaan viedään toiveiden mukaan esimerkiksi kantokopassa tai valjaissa. Tarjolla on myös monipuolisesti aktiviteettejä. Hoitolassa on erilaisia huonevaihtoehtoja myös aremmalle tai omaa rauhaa kaipaavalle vierailijalle. Huoneet, huonekalut ja raapimapuut ovat helposti pestäviä ja desinfioitavia.​

Kissan hoitopaikka sisältää aina perus kuivamuonan (Versele-Laga) ja kissanhiekan (hiekka tai pelletti). Lisäksi mukaan voi ottaa omat märkäruoat. Jos kissa on erityisen tarkka ruokavalion tai vessan hiekan suhteen, voit tuoda myös omat hiekat ja kuivaruoan mukana.

​Hintaan sisältyy lisäksi pedit, ruokakupit ja muut huoneen huonekalut ja aktiviteetit. Voit halutessasi tuoda mukanasi kissan omia leluja tai pedin.

Kanit ja muut pieneläimet

Kanipaikka sijaitsee rauhallisessa huoneessa. Häkkiä ei ole, vaan kanit saavat pomppia vapaasti lattialla. Tilat on suunniteltu turvallisiksi kaneille ja huoneet ja tarvikkeet on helppo pitää puhtaana.

Kanin hoitopaikka sisältää kuivikkeet, heinät, ruoat, hoitotarvikkeet ja virikkeet, mutta voit halutessasi tuoda lemmikillesi omat ruoat, kuivikkeet ja virikkeet.

Kanien lisäksi huolehdimme myös marsuista, jyrsijöistä ja muista pieneläimistä. Hoidamme eläimiä lajiyhdistyksien hoito-ohjeiden mukaisesti, mutta jos eläimelläsi on jotain erityistarpeita, kerrothan niistä hoitopaikkaa varatessasi.

Ostoskorisi on tyhjä

Jatka shoppailua